BKG - Fidufisc

Boekhouding - Fiscaliteit - StartersbegeleidingBoekhouding

Wij verzorgen een tijdige en nauwkeurige verwerking van uw boekhouding en zien toe op het voldoen van de wettelijke formaliteiten. Hierbij maken we gebruik van het digitaal platform Yuki, dat u toelaat zelf een aantal handelingen te stellen en een permanent overzicht te houden over uw zaak. Klik hier voor meer info over Yuki.

Robot Accounting: Yuki

Als (startende) ondernemer wil u uiteraard een gebruiksvriendelijke manier om uw documenten en banktransacties te verwerken. Daarom werkt BKG Fidufisc met het digitaal boekhoudplatform Yuki. 

 

Waarom Yuki ?

 • Yuki is volledig cloud-based
  In principe hebt u alleen een pc nodig met een recent besturingssysteem.
 • Eénvoudig uploaden van uw documenten
  Het inlezen van kastickets of facturen kan heel eenvoudig via martphone  scan, dropbox of email. Het platform boekt de documenten in op de juiste plaats.
 • Automatische herkenning van uw tickets
  Yuki beschikt ook over herkenningsregels die ervoor zorgen dat bepaalde tickets automatisch worden herkend (bv. Brandstofkosten)  en onmiddellijk op de juiste kostenrekening terechtkomen.
 • Altijd toegang tot uw gegeven
  Dankzij de automatische verwerking kan u op elk moment uw gegevens raadplegen.  Door de opbouw van het gebruiksvriendelijke menu in Yuki, bepaalt u welk niveau van detail u wenst te zien.
 • Overzichtelijke visuele weergaves van uw data
  U krijgt de belangrijkste indicatoren van uw zaak, zoals marge, omzet en resultaat,  grafisch in beeld gebracht.
 • Yuki helpt actief mee
  Yuki controleert zeer regelmatig de gegevens, waarbij u wordt gewezen op o.a. ontbrekende of onvolledige documenten / bankgegevens.  Zo zorgt Yuki ervoor dat je administratie correct en volledig blijft.
 • Handige chatfunctie
  Bij vragen over bepaalde documenten of transacties, kan u op een eenvoudige manier berichten uitwisselen met BKG-Fidufisc. 

Uiteraard heeft u de keuze om gebruik te maken van de basisfunctionaliteiten van Yuki (aankoop-  en verkoopfacturen en banktransacties), dan wel om je integrale boekhouding via Yuki te laten verlopen.  Als startende ondernemer opteert u er veelal voor om uw BTW